Back

camping Timulazu

Last updated on: 24-5-2018 in Lease

Address

Principale 127 A
574553 Sanmarghita
Romania
+40 747504700

Other Information

€ 20,00 Per day
€ 20,00
Visit the website

Measure distance

Features

  • Private toilet
  • Village
  • Rural
  • In hilly area

Spoken languages

  • German
  • English
  • Dutch

Information

Camping Timulazu: voor ieder wat wils! Camping Timulazu ligt in Sânmărghita, Mureș. Het pittoreske dorpje ligt tegen de heuvels aan, vlakbij de rivier de Mureș. In het dorpje Sânmărghita is een winkeltje waar brood en andere kleine inkopen gedaan kunnen worden. Het dorpje is ongeveer vijf minuten lopen vanaf de camping.

Voor activiteiten en bezienswaardigheden kunt u informatie bij de receptie vragen. We hebben wandel- en fietsroutes, parapenten en nog veel meer.

De rivier Mureș is een rivier met vrij helder water en op sommige diepe plekken een redelijk pittige stroming. Aan de kant is de rivier echter erg ondiep en geschikt voor jongere kinderen om lekker te spelen. Wel raden wij aan om zwemschoenen mee te nemen.

Aan de andere kant van de boerderij bevindt zich de kinderboerderij ‘Arca Lui Noe’ (de ark van Noach). Uw kinderen hebben onder begeleiding binnen de openingstijden onbeperkt toegang tot de kinderboerderij. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar uw kinderen tegen betaling aan mee kunnen doen. Op de kinderboerderij zijn verschillende grote en kleine dieren aanwezig en de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin.


Appartementen
Naast 20 mooie kampeerplekken biedt camping Timulazu ook andere verblijfsmogelijkheden. Er zijn 3 ruime appartementen voor verhuur die voorzien zijn van alle gemakken. De appartementen bestaan uit twee slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken, een nette badkamer en toilet. Voor kinderen tot 3 jaar kan een kinderledikant en kinderstoel gehuurd worden voor 10 Lei per dag.


Contact